STOP- THİNK- CHOOSE ( DUR –DÜŞÜN-SEÇ) E-Twinning Projesi (Avrupa ortaklı)

Okulumuz öğretmenlerinden Gizem BİRİCİK 'in uygulayıcı ortak olarak katıldığı STOP- THİNK- CHOOSE ( DUR –DÜŞÜN-SEÇ) projesine başlamşıtır


Projemiz ile akran zorbalığının ve bir çok iletişim probleminin temelinde yer alan öfke yönetimi konusunu ele alacağız. Öfkenin diğer duygular gibi normal bir duygu olduğu ve kontrol edilebilir bir duygu olduğu öğretilecektir. Ana temamızın yanı sıra dijital yeterlilikler üzerinde durarak güvenli internet kullanımı ve medya dezenformasyonu üzerinde durmayı planlıyoruz. Konumuzu sanat etkinlikleri ve veli eğitimleriyle desteklemeyi planlıyoruz.

 With our project, we will discuss the issue of anger management, which is at the root of peer bullying and many communication problems. It will be taught that anger, like any other emotion, is a normal emotion and is a controllable emotion. In addition to our main theme, we plan to focus on safe internet use and media disinformation by focusing on digital competencies. We plan to support our topic with art activities and parent trainings.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 6  kişi beğendi