Dörtdivan Anaokulu
KADILAR MAH. HALİL AKSOY SK. NO 7 İÇ KAPI NO 1 DÖRTDİVAN / BOLU

VİZYON

Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurabilmek Azimli, zorluklar karşısında baş etme stratejilerinin kullanabilen, İstikrarlı bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmek Ulusal, insani ve evrensel etik değerlere sahip sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendini gerçekleştirebilen, topluma faydalı, üretici ve pozitif düşünen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, farkılılıkları zenginlik kabul eden, araştıran, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Okulum Temiz Belgesi alınmıştır.
Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

08.:30 - 13:30

Isınma Şekli

2021-2022 eğitim öğretim yılına doğalgaz dönüşümlü olarak girilmesi planlanmıştır.

Pansiyon Bilgisi

Okulumuza ait bir servis bulunmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il merkezine 50 km dir. En yakın komşu İlçelerden Yeniçağa ilçesine 14 km ve Gerede ilçe merkezine 17 km dir.

Kadılar Mh. Halil Aksoy Sk. no:7

Proje Çalışmaları

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projesi kapsamında okulumuzdaki dersliklerden biri Masal Sınıfı olarak düzenlenmiştir.

Diğer Hususlar

Okulumuzdaki 2 derslik Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından kurs olarak kullanılmaktadır.